Διεθνής Κινητικότητα Erasmus+ Ιονίου Πανεπιστημίου

ShareThis
Δημοσίευση: 18-01-2024 10:45 | Προβολές: 3996

Στάλθηκε από το IKY/ Ελληνική Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ | Ανώτατη Εκπαίδευση, η σύμβαση 2023-1-EL01-KA171-HED-000139565, που αφορά στην Κινητικότητα Φοιτητών και Προσωπικού Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης χρηματοδοτούμενη από κονδύλια εξωτερικής πολιτικής, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+/ ΚΑ1: Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων, για το 2023.

Η σύμβαση αφορά στην πρόταση του Ιονίου Πανεπιστημίου που εγκρίθηκε και περιλαμβάνει τις περιφέρειες: Η.Π.Α., Καναδά, χώρες της υποσαχάριας Αφρικής και χώρες των Δυτικών Βαλκανίων.

Ο Πρύτανης Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος και η Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγήτρια Κατερίνα Καμπάση συγχαίρουν την ομάδα που συνέταξε την πρόταση, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα διεθνοποίησης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Για την οριστικοποίηση και υποβολή της πρότασης που εγκρίθηκε συνέβαλαν ο Ιδρυματικά Υπεύθυνος Erasmus Αναπληρωτής Καθηγητής Ιωάννης Καρράς, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Olaf Immanuel Seel, ο Επίκουρος Καθηγητής Ναούμ Μυλωνάς, ο Ακαδημαϊκός Υπότροφος Σταύρος Κοζόμπολης και το προσωπικό του τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων Ιονίου Πανεπιστημίου.


Επιστροφή




Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας