Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας: Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας 2015

ShareThis
Δημοσίευση: 08-05-2015 11:22 | Προβολές: 1949
    Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 155.71 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Το IΔPYMA TEXNOΛOΓIAΣ KAI EPEYNAΣ προκηρύσσει, για εικοστή πέμπτη φορά εφέτος, το Bραβείο Β. Ξανθόπουλου – Στ. Πνευματικού για Eξαίρετη Πανεπιστημιακή Διδασκαλία. Tο βραβείο είναι ετήσιο εις μνήμην του Bασίλη Ξανθόπουλου και του Στέφανου Πνευματικού, καθηγητών του Πανεπιστημίου Kρήτης και μελών του ITE, που δολοφονήθηκαν το βράδυ της 27ης Nοεμβρίου 1990 στο Hράκλειο, τη στιγμή που επιτελούσαν από κοινού το διδακτικό λειτούργημα.

Oι προτάσεις για το 2015 πρέπει να υποβληθούν έως 08 Ιουνίου 2015 ταχυδρομικώς στη διεύθυνση: Γραμματεία Ινστιτούτου Υπολογιστικών Μαθηματικών (ΙΥΜ), Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Ν. Πλαστήρα 100, Τ.Θ. 1385, Βασιλικά Βουτών, Τ.Κ. 700 13 Ηράκλειο Κρήτης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι προτάσεις θα πρέπει να σταλούν απαραιτήτως ΚΑΙ ηλεκτρονικά στο ακόλουθο e‐mail: kalliroi@admin.forth.gr.

Διαφορετικά η πρόταση δεν θα θεωρείται έγκυρη.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν το κείμενο της προκήρυξης και πληροφορίες από την Γραμματεία του Βραβείου στο email: kalliroi@admin.forth.gr, στο τηλέφωνο: 2810391509 και στον ιστότοπο: www.forth.gr

Το link της προκήρυξης: http://www.forth.gr/index_main.php?l=g&c=54&i=1

Η σελίδα του ΙΤΕ στο Facebook όπου έχει αναρτηθεί η προκήρυξη: https://www.facebook.com/ITE.HELLAS


Το συνημμένο αρχείο περιλαμβάνει το πλήρες κείμενο της προκήρυξης.


Επιστροφή




Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας