Εντατικά Γλωσσικά Μαθήματα ERASMUS (EILCs) 2013-14

ShareThis
Δημοσίευση: 11-04-2013 13:17 | Προβολές: 1656
    Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 1001.7 KB :: Τύπος: Συμπιεσμένος φάκελος

Η ελληνική ιστοσελίδα του Ιονίου Πανεπιστημίου Εντατικά Γλωσσικά Μαθήματα ERASMUS (EILCs) έχει ενημερωθεί με τα αρχεία των Οδηγιών για την παρακολούθηση των Εντατικών Γλωσσικών Μαθημάτων και το Σύντομο Χρονοδιάγραμμα για το έτος 2013-14.

Oι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων (μόνον ηλεκτρονικά στο Γραφείο Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων του Ι.Π.) για τα Εντατικά Γλωσσικά Μαθήματα EILC 2013-14, έχουν ως ακολούθως:

  • Για τους εξερχόμενους φοιτητές το χειμερινό εξάμηνο 2013-14 : έως 24 Μαίου 2013
  • Για τους εξερχόμενους φοιτητές το εαρινό εξάμηνο 2013-14: έως 24 Οκτωβρίου 2013

Αμέσως μετά τις ανωτέρω ημερομηνίες το Γραφείο ΤΔΔΣ θα προωθήσει - ηλεκτρονικά και πάλι - τις αιτήσεις των φοιτητών στα Ιδρύματα υποδοχής που έχουν δηλωθεί πάνω στην αίτησή τους καθώς και στο ΙΚΥ. Το ΙΚΥ στη συνέχεια θα επικοινωνήσει μαζί τους για τα περαιτέρω.

Απάντηση από το Ιδρύματα υποδοχής θα λάβουν οι φοιτητές έως τις 21 Ιουνίου και 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα (για το κάθε εξάμηνο) και θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν ξανά τη συμμετοχή τους με ένα μαιλ στο Γραφείο ΤΔΔΣ έως τις 28 Ιουνίου και 29 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φοιτητές που δεν θα επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους, δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.


Στο συνημμένο συμπιεσμένο φάκελο περιλαμβάνονται το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης, Οδηγίες για την επιλογή των φοιτητών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν Εντατικά Γλωσσικά Μαθήματα Erasmus, Σύντομο χρονοδιάγραμμα και η Επιστολή προς Πρυτάνεις σχετικά με το πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ionio.gr/central/gr/erasmus


Επιστροφή




Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας