Προανακοίνωση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ για την πραγματοποίηση διδακτορικών σπουδών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας (ακαδημαϊκό έτος 2024-2025)

ShareThis
Δημοσίευση: 15-12-2023 15:58 | Προβολές: 225
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο πρόσκλησης
Mέγεθος: 197.06 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
gr  pdf.png  Συνημμένη Προανακοίνωση
Mέγεθος: 101.65 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προανακοινώνει την επικείμενη δημοσίευση πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της έγκαιρης ενημέρωσης υποψηφίων του προγράμματος χορήγησης διδακτορικών υποτροφιών Ι.Κ.Υ. στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας, ακαδημαϊκού έτους 2024-2025.

Το Ε.Π.Ι. Φλωρεντίας είναι ένα διεθνούς φήμης και αναγνώρισης ακαδημαϊκό και ερευνητικό, για θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης, ομοταγές προς τα ελληνικά Α.Ε.Ι., το οποίο παρέχει σπουδές στους τομείς Ιστορίας και Πολιτισμού, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Νομικών Επιστημών και Οικονομικών Επιστημών. Το Πρόγραμμα υλοποιείται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025, το Ι.Κ.Υ. προκηρύσσει 7 υποτροφίες για διδακτορικές σπουδές. Το πρόγραμμα υποτροφιών απευθύνεται σε Έλληνες κατόχους τίτλου σπουδών επιπέδου Μάστερ ή ισοδύναμου.

Στην ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας (EUI) υπάρχει σχετική πρόσκληση. Η πλήρης Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για την Ελλάδα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ το προσεχές διάστημα.


Επιστροφή




Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας