Απονομή του τίτλου «Φίλη του Ιονίου Πανεπιστημίου» στην Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή, Πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας

ShareThis
Δημοσίευση: 10-12-2023 13:26 | Προβολές: 2698
image

Στις 8 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα της τελετής της  ορκωμοσίας των αποφοίτων της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, ο τιμητικός τίτλος της «Φίλης του Ιονίου Πανεπιστημίου» απονεμήθηκε στην Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, παιδίατρο, ιστορικό και Πρόεδρο της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας. Ήταν μια ευχαριστήρια χειρονομία για την μακρόχρονη ένθερμη υποστήριξη και συνεργασία της με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Στην καλλιέργεια αυτής της άριστης συνεργασίας έχει συμβάλλει καθοριστικά η Δρ. Μάνδυλα, η οποία ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρει τους χώρους που στεγάζεται η Εταιρία για ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα για την διεξαγωγή μουσικοπαιδαγωγικών προγραμμάτων και προγραμμάτων μουσικής στην κοινότητα, ενδυναμώνοντας τον σύνδεσμο ανάμεσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στην τοπική κοινωνία. Επιπλέον, συμβάλλει ενεργά σε αυτές τις δραστηριότητες με την καλλιεργημένη, ευγενική και γενναιόδωρη προσωπικότητά της.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο την καλωσορίζει θερμά στην Πανεπιστημιακή του κοινότητα.


Επιστροφή




Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας