Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο στη Διεθνή Κινητικότητα Erasmus+

ShareThis
Δημοσίευση: 21-11-2023 12:32 | Προβολές: 14733
image

Αξιολογήθηκε από την Ελληνική Εθνική Μονάδα Συντονισμού Erasmus+ /ΙΚΥ η πρόταση του Ιονίου Πανεπιστημίου και εγκρίθηκε Απόφαση Χρηματοδότησης (Grant Award Decision) σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα της ποιοτικής αξιολόγησης, για το σύνολο της Δράσης ICM ΚΑ171/2023.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την χρηματοδότηση στο πλαίσιο της Δράσης «Διεθνή Κινητικότητα με τη Συμμετοχή Τρίτων Χωρών που δεν είναι Συνδεδεμένες με το Πρόγραμμα ErasmusICM KA171/2023».

Σύμφωνα με την 17.11.23 επιστολή αποτελεσμάτων του ΙΚΥ- Διεύθυνση Ειδικών Προγραμμάτων, Διεθνών Υποτροφιών, Τμήμα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο έλαβε έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα της Διεθνούς Κινητικότητας Erasmus+.

Η πρόταση του Ιονίου Πανεπιστημίου που εγκρίθηκε αφορά στις χώρες:  Η.Π.Α., Καναδά, χώρες της υποσαχάριας Αφρικής και χώρες των Δυτικών Βαλκανίων.

Αξιοσημείωτη η προσπάθεια του Πρύτανη Καθηγητή Ανδρέα Φλώρου, της  Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Κατερίνας Καμπάση, του Ιδρυματικά Υπεύθυνου  Erasmus  Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Καρρά και των συνεργατών του γραφείου Erasmus του Ιονίου Πανεπιστημίου.


Επιστροφή




Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας